субота, 6. фебруар 2010.

DA LI STE INDIGO OSOBA

Da li vam je aura indigo boje

1. Da li uvek tražite veći smisao života i primećujete da ovaj svet nije skrojen vama po meri?
2. Da li nekad uvidite da ste premudri za svoje godine?
3. Da li imate poteškoca u prihvatanju stvari onakvih kakve jesu u vašoj okolini i šire?
4. Da li mislite da ne pripadate ovom svetu?
5. Da li opažate svet različito od uobičajenog koji je oko vas?
6. Da li imate snažnu intuiciju u vezi nečeg što vasa okolina ne primećuje?
7. Da li imate probelma sa ljudima zato što vas ne mogu razumeti kada govorite o tome šta je istinito?
8. Da li tražite istinu?
9. Da li imate osećaj da treba da završite neku misiju u ovom životu?
10. Da li vam se čini da ste usamljeni u onome u šta verujete?
11. Da li vas vaša familija ne razume ili teško prihvata?
12. Da li imate osećaj da ste antisocijalni osim onda kada ste u društvu koje je nalik vama?
13. Da li ste preosetljivi?
14. Da li ste kao dete imali problema zato što ste bili drugačije nasadjeni ?
15. Da li imate odbojnost u prihvatanju autoriteta?

Ako odgovorite potvrdno na ova pitanja, onda ste Indigo.
Ali isto tako verovatno ste uočili da morate prevazići neke blokove i ograničenja da bi očstili svoje biološko, mentalno i emocionalno telo, a naročito SVEST, da bi realizovali svoje istinske ciljeve i potencijale.
Kada to učinite, pojaviće se Svest o tome da smo svi Jedno.

Dakle, pojedinci kojima je Aura tamno ljubičaste boje, su nosioci neke nove, možda malo teže razumljive kvalitete energije, nosioci su svijesti koju bi u skladu sa rječnikom intuitivno-energetske dijagnostike mogli nazvati INDIGO SVIJEST.
Nešto mistično i nepoznato što se vezivalo uz neke pojedince kroz povijest, u vremenu u kome smo sada moglo bi biti uklonjeno zahvaljujući i znanstvenom aspektu koji objašnjava ovo područje suodnosa duha i tijela.
Možda ćete takve osobe „osjetiti“ kao neobične, neposredne, blage a snažne, nenametljive a zaigrane, neobično mentalno „opremljene“, darovite na više područja, neobične životne lakoće, snažne intuicije, ozbiljne i duboke oko važnih tema, emocionalno stabilne, neobično vitalne i spontane...

Kroz razumijevanje svih različitosti i njihove povezanosti, INDIGO SVIJEST je izlaskom iz lavirinta unutrašnjih ograničenja, izašla i iz svih „sastava kontrolisanih odnosa“
To je svijest transformirana iz pojedinačne u opštu, koja svako djelovanje na pojedinačnoj razini jednako moćnim osjeća na opštoj, kolektivnoj tj. globalnoj razini.

INDIGO SVJEST pojedinca usklađuje svoju frekvenciju sa IZVOROM, živi unutar više jasnoće, višim frekvencijama i samim time ima sposobnosti „primati“ značajne informacije iz jedinstvenog Polja svijesti. Živjeti unutar viših frekvencija zahtjevan je „posao“ koji treba godine kako bi se tijelo uravnotežilo i moglo funkcionirati u složenom energetskom svijetu svakidašnjice. Tek tada počinje suptilan „rad“ kroz prijenos energije samom indukcijom polja.

Liječenje polaganjem ruku, jedan je od postupaka koji ćemo prirodno prihvaćati kad se stvori dovoljno povjerenja u one koji ga zasluže.
Svjesni pojedinci, svoje mjesto će pronaći u pružanju pomoći osjetljivim, bilo djeci ili odraslima čije je izlaženje je iz samoblokade značajan proces za ozdravljenje obiteljske i šire zajednice.

INDIGO SVIJEST bi značilo prirodno, spontano stanje tjelesne usredotočenosti u svakom trenutku, te istovremeno praćenje poruka tjelesnog sustava za balansiranje. Uspostava ravnoteže i u najzahtjevnijim situacijama omogućava minimalno trošenje energije.

U svakom dovoljno otvorenom pojedincu, postoje svi potrebni resursi za pokretanje unutrašnje promjene Ako smo svjesni da osim vlastite dijelimo i zajedničku stvarnost, onda nije teško prepoznati što nas povezuje.
ttp://www.ikm.hr/ikm/clOpsirnije.aspx?IDcl=26

Indigo generacije

Premda je oduvijek bilo posebno senzibilne i nadarene djece u posljednje vrijeme primjećujemo pravu «najezdu» malih genijalaca. Čini se da su se indigo djeca počela učestalije javljati posljednjih 40 godina. To naravno ne znači da su sva djeca rođena u tom periodu indigo djeca, ali mnogi autori tvrde da od 1996. godine na ovamo čak 95% rođene djece spada u tu kategoriju (prema EASC-u).

Autorica L.Johnson sistematično je prišla toj pojavi podjelivši indigo populaciju na nekoliko generacija, ovisno o vremenu njihova rođenja. Pa tako ona razlikuje 5 indigo generacija te svakoj od njih pripisuje posebne osobine, specifičnost auričnih ovoja kao i vremenski okvir tvz.Godina Buđenja.

Prva generacija indigo djece rođena je između 1958-1968.godine. Autorica ih naziva Alfa generacijom. Karakterizira ih plavo-zeleno-ljubičasti zaštitni sloj aure, najčešće maskiran mentalnim ili ljupkim okerom (radi se o bojama slojeva aure). Ti im ovoji služe kao svojevrstan štit, ugrađena zaštitna sklopka koja ih štiti od pretjeranih podražaja i vanjskih utjecaja i omogućava im postepeno otkrivanje i razvijanje indigo potencijala. Istovremeno su im ti ovoji pomogli da se uklope u uobičajenu populaciju svog vremena koja još nije bila spremna za potpunu manifestaciju njihovih stvarnih sposobnosti. Iako se takva osoba još od djetinjstva osjeća drugačijom, kao da ne pripada obitelji, mjestu, zemlji ili vremenu u kojem se našla, i vjerojatno primjećuje svoju iznimnu senzibilnost i neke posebne darove, razlozi te izdvojenosti su joj nejasni i obično ih odbacuje ili racionalizira. Tek kad dovoljno mentalno sazrije da bi se mogla nositi sa svojim darovima, doživljava iskustvo Mračne noći Buđenja, ili kako to Lori Johnson naziva- razdoblje Saturnova Povratka. Za ovu indigo generaciju taj se proces odvija između 1986-1996.godine. Točnije, za svaku indigo osobu Razdoblje Buđenja započinje u njenoj 28. ili 29. godini života. Dužina tog procesa može varirati, ali obično traje 7 i po godina. Taj povratak k Sebi, i svojoj životnoj Misiji zna biti zaista težak. To je razdoblje puno zamki i problema, prepreka, bolesti, životnih teškoća i izazova koje služi za skidanje maski i privida, za otkrivanje njihovog istinskog potencijala i povratak k Sebi. Kasne tridesete su razdoblja oporavka i procvata psihičkih sposobnosti. Do tih je godina osoba imala dovoljno vremena da iskuša, testira, istanča svoju intuiciju i nauči vjerovati svojim psihičkim sposobnostima, ali sad se njena moć i sposobnosti još produbljuju (jasna i nepogrešiva intuicija, snažno unutarnje vodstvo i komunikacija s duhovnim svijetovima, uvid u misli, osjećaje i namjere drugih ljudi, pristup paralelnim razinama stvarnosti, istinski uvid u prirodu Vremena, svakodnevni sinkroniciteti, i mnogi drugi intrigantni darovi.) U tridesetima se kristalizira i izuzetna iscjeliteljska moć ove kategorije ljudi (Reiki i slične alternativne tehnike su posebno bliske Indigovcima svih generacija). Alfa generacija indiga je već izišla iz faze buđenja, a neki od njih danas prelaze u svoju Oktarin fazu što znači razdoblje ekstremne senzibilnosti i još veće sposobnost uvida. Sudeći po Lorri Johnson tek tada (u 40-tima) počinje prava zabava! Više o tom procesu moći ćete pročitati u poglavlju Skidanje velova: Tranzicija iz Indiga u Oktarin, koje je u pripremi.

Druga indigo generacija ili Beta Generacija je ona rođena između 1968-1978. Ova je generacija također došla na svijet sa svojim zaštitnim štitom tj. s plavo-zeleno-ljubičastim ovojem u auri. Razlika je u mentalnom okeru, koji se kod ove generacije ne može primjetiti. Razdoblje Buđenja Sposobnosti za ovu generaciju je period od 1996-2006. Početak tog procesa je i dalje za većinu u 28. ili 29. godini za svaku osobu te generacije. Danas je dio Alfa Indiga u toj fazi Buđenja što znači da polagano postaju svjesni svojih sposobnosti i prisjećaju se svoje životne Misije. Jako se rijetko događa da osoba potpuno osvjesti svoju Misiju i sposobnosti prije 30-te godine, stoga budite strpljivi prema sebi. U tom periodu blijede i nestaju zaštitni aurični slojevi i osoba se često može osjećati ogoljeno, ranjivo i slomljeno, prolazi kroz snažne procese čišćenja na fizičkoj i psihičkoj razini, te misli da ludi. Budite nježni i blagi prema sebi, povjerite se bliskim osobama, potražite stručnu pomoć ako je potrebno (ali nastojte izbjeći medikamente), potražite društvo sebi sličnih-oni vam mogu pružiti podršku i suosjećanje koje vam je sad tako potrebno. Iznad svega, razvijajte svoju intuiciju i vjerujte svom unutarnjem vodstvu. Svi odgovori su u vama! Ovo što vam se čini ludilom i bezdanom će proći – a na drugoj vas strani čekaju čuda!

Specifična karakteristika Alfa i Beta generacije je njihov izuzetno mladolik izgled- sve do starije dobi izgledat će znatno mlađi od svoje «stvarne» kronološke dobi, a većina će i živjeti znatno duže od svojih vršnjaka. Pravu indigo zrelost i ova će generacija indiga, kao i ostale, doživjeti tek u četrdesetima.

Gama Generacija je treća generacija indigovaca, rođena između 1978-1988.godine.Ovo je prva generacija s minimalnim zaštitnim ovojima. Ako uopće imaju štit on je uglavnom ljubičast, katkad s naznakama Kristalne, ili Oktarin. Upravo je ova generaciju najčešće dijagnosticirana kao djeca s poremećajima u ponašanju ili s nekim oblikom hiperaktivnosti. Razdoblje Buđenja za ovu generaciju će biti između 2006-2016. godine, tj. u njihovim kasnim dvadesetima. U Oktarin fazu, također prelaze početkom četrdesetih.

Delta Generacija je četvrta generacija indigo djece. Ovo je prva generacija «čistih» indigovaca-tj. njihove su aure čiste izražajne indigo plave boje, bez ikakvih obojenih zaštitnih slojeva. Iznimno, neki među njima mogu imati kameleonski Oktarin ovoj. Sve to znači da je ova generacija ekstremno senzibilna i da im je podrebna vaša pomoć i podrška kako bi zaista pronašli sebe. Ova je grupa među najizraženijim hiperaktivcima i vjerojatno «izgaraju» u pretjeranoj stimulaciji i vrištavim podražajima modernog svijeta. Tu spadaju indigo djeca rođena između 1988-1998. Stvaranje tihe mirne oaze za vaše indigo dijete biti će puno prikladnija od propisivanja silnih lijekova za smirenje i stabilizaciju (što je trenutno vrlo «popularno» u Americi). To uključuje korištenje dubokih, toplih boja u njihovom okruženju (najbolje plavih i ljubičastih tonova), korištenje umirujućih zvukova i sporih ritmova, izbjegavanje velikih gužvi i visokih temperatura. Gledanje TV-a svedite na minimum, a po mogućnosti uklonite električne instalacije i aparate iz prostora u kojem dijete spava i najčešće boravi. Ove iste preporuke umiriti će i svako uznemireno Indigo dijete. Što češći boravak u prirodi, penjanje po stablima ili ležanje u travi prave su blagodati za vašeg malog Indigovca. Usklađivanje s ritmovima prirode vraća im nutarnju ravnotežu i mir. S obzirom da će ova grupa indigovaca imati izuzetno težak pubertet i vrlo vjerojatno će biti sklona zlouporabi droga i alkohola te suicidalnom ponašanju-slijeđenje ovih smjernica biti će djelotvorna prevencija riskantnih oblika ponašanja. Pomozite djetetu da pronađe oslonac u sebi. Više konkretnih smjernica o odgoju takvog i ostale indigo djece možete pročitati u poglavlju Savjeti za roditelje Indigo djece, koje je u pripremi.Razdoblje Buđenja za ovu generaciju biti će od 2016-2026. godine-tj. u njihovoj 28. ili 29. godini.

Peta generacija Indigovaca, nazvana Omega Generacija uključuje djecu rođenu u rasponu od 1998-2008. Sudeći po tvrdnjama Lorri Johnson ovo će biti posljednja generacija «čistih» indigovaca. Ova će generacija vjerojatno imati još veće probleme u prilagodbi okruženju, a često će proživjeti ekstremno teško djetinjstvo. Među ovom djecom postoji opasnost od teških oboljenja i povlačenja od vanjskog svijeta poput autizma ili Aspergerova sindroma, a među njima je i velika stopa smrtnosti. Rezultat je to njihove ekstremne senzibilnosti i preranog razvoja Kristalnih tj. Oktarin obilježja. Mnogi od njih će se roditi kao djeca Indigo roditelja, a neki će čak sami biti reinkarnacija rano preminulih Alfa i Beta Indigovaca. Ovisno o lokalnim uvjetima i individualnim značajkama ova će generacija svoj Saturnov Povratak proživljavati između 2026-2036.

Nakon 2036. godine naglo će opasti dolazak indigo djece na svijet, i dalje će se rađati ali znatno rjeđe.

*Napomena: Ovi vremenski okviri su relativni – ako ste rođeni prije 1958. to ne isključuje mogućnost da spadate u indigo populaciju. To samo znači da je oko vas jako malo vama sličnih. Isto tako vaš period Buđenja može doći ranije nego je navedeno za vašu generaciju. I ne zaboravite - Vi stvarate svoju sudbinu- radom na sebi i svjesnošću možete zaobići mnoge neugodnosti i prepreke na svom putu, ali i ubrzati i produbiti svoj rast.

Prijelaz/tranzicija iz stanja odraslih indigo osoba prema kristalnom


To je proces koji započinje blagim osjećajem da nešto nije baš 'onako kako bi trebalo'. Vašem uhu glasovi postaju grubi, primijetit ćete kako izbjegavate svoju omiljenu trgovinu svijećama jer su mirisi u njoj preintenzivni. Trgovački centar, jednom prekrasan hram iskušenja, postaje devetim krugom pakla kao i druga javna okupljališta. Buka i gužva djeluju sada odbojno, umjesto da vas uzbuđuju i privlače. Boravak na takvom mjestu ste 'odradili' te vas takvo što više ne može oduševiti niti privući. Za vas su to sada samo dječje besmislice. Kako se vaši interesi mijenjaju, neka se prijateljstva počinju raspadati. Vaš dom postaje vašim utočištem i hramom, a usamljenost svetinja. Čak ćete i prekinuti neki odnos kako biste bili sami iako se nikada, pri tom, nećete osjećati usamljeno. TV i radio su češće ugašeni nego upaljeni, a vašem izuzetno osjetljivom sluhu popularna glazba zvuči nekako šuplje. Odjednom ne osjećate nelagodu kada napasnim i neugodnim ljudima kažete ono što mislite. Vaša raspoloženja postaju stvar prošlosti. Osjećate se kao da ste u menopauzi, iako niste. Imate provale kreativnosti i napade potpune lijenosti i nezainteresiranosti.

Hrana postaje izazov: nešto što ste prije voljeli jesti, sada mrzite, a gotova pripremljena hrana djeluje vam zagađeno – ili barem vaše tijelo tako osjeća, sudeći po njegovim reakcijama. Možete dobiti neki neugodni osip, alergiju na nešto što ste nekoć smatrali blagim, imate napade umora, osjećate lagane vrtoglavice. Počinjete vjerovati da ste postali pokretna zbirka tajanstvenih bolova, mučnina, grčeva, obamrlosti i zakočenosti. Spavate nekako čudno, živopisno sanjate – naročito ako ste popili neko alkoholno piće prije nego ste legli. U seksualnom životu možete imati problema. Posjeta liječniku neće otkriti nikakav poremećaj.

Religija vas više ne zadovoljava - čak iako ste godinama bili predani, službe i obredi vas više ne ispunjavaju. Ako ste se družili s nekim duhovnim ljudima, ti se odnosi mijenjaju, ili se pak potpuno gase iako ste bili navikli na njihovu mentalnu podršku. Već i najmanja potraga otkrit će vam da ste sada bez napora kvalitetno 'neprestano uključeni' u vezu s Duhom i duhovnim, a prije ste za to trebali uložiti puno truda i pomoć nekih meditativnih vježbi. Najbolje od svega je što kvaliteta vaše duhovne veze postaje čista, bez uobičajene 'buke' protiv koje ste se prije borili.
Češće ćete mijenjati električne žarulje, a električni kućanski aparati će se učestalije kvariti. Računalo bi vas odjednom moglo voljeti ili mrziti, a u vašem prisustvu bi se osjetljivi elektronički aparati mogli poremetiti. Mala djeca i životinje mogu snažno reagirati na vašu prisutnost pa biste se trebali ponovno pažljivo upoznati s kućnim ljubimcima.

Što se zbiva? Postajete li osobom ekscentrične čangrizavosti? Ne, vi prelazite iz indigo u oktarinsko/kristalno stanje. Prošli ste životne kušnje i nevolje, prošli teške udarce i iskustvo odgoja, izgradili unutarnje samopouzdanje i spoznali svoje sposobnosti. Sada je vrijeme da se latite svoje istinske životne misije. Život indigo osoba može izgledati neopravdano težak u nekim razdobljima, jer im je urođena ekscentričnost i izuzetna osjetljivost. Današnjoj djeci je mnogo teže nego djeci rođenoj prije 30 - 50godina, jer ih se pažljivije promatra i mnogo se lakše postavljaju 'dijagnoze' raznih bolesti što je kulturološki prihvaćeno. Danas ni ekscentričnost, samostalnost pa ni 'duhovnost' nisu dobrodošle dječje karakterne crte, a zatrovana okolina u kojoj su rođena, otežava nadilaženje kongenitalnih poteškoća koje je okruženje ugradilo u njih. Indigo dijete ima izuzetnu sreću ako preživi djetinjstvo bez lijekova i postavljene dijagnoze raznih poremećaja kao što su ADHD, autizam ili još nešto gore. Na žalost, većina sadašnje indigo djece je postala žrtvom te katastrofe, što znači da će još osjetljivija bića koja dolaze imati još niži stupanj preživljavanja. Prema tome, snažni prijelaz ka oktarin/kristalima se prebacio s nerođene djece na živuću.

Unutar čovječanstva se zbivaju velike promjene. Od duhovno osjetljivih ljudi se očekuje da pomognu u ostvarenju tih promjena, da potaknu ostatak čovječanstva na promjenu i da ga provede kroz to razdoblje. Jasno je da biti rođen kao kristal nije rješenje samo po sebi, već stvara još više problema, kao na primjer, nagla epidemija autizma. Dakle, stvari su krenule nekim drugim tijekom. Sada se odrasli, rođeni kao indigo klinci, 'podižu' na razinu kristala (u stvarnosti oktarina) kako bi prešli preko provalije i nastavili s radom. Neki među njima će dobiti djecu kristale kako bi uz njih nastavili s radom. Žestoke zagađenosti psihe i prirodnog okruženja zaustavljaju određene planirane promjene, pa je stopa preživljavanja djece kristala mnogo niža od onog što bi trebala biti. Mnoga djeca su začeta kao kristali, ali rođenjem to ne postaju. Poneki su pak rođeni kod roditelja koji se nisu sposobni s njima ispravno ophoditi, pa skončaju umirući u nesrećama tijekom djetinjstva. Oni koji uspiju dobiti blage roditelje ipak završavaju u psihički zagađenom okruženju, pa se u najosjetljivoj dobi pod utjecajem prestimulativnog okruženja, doslovno gase. Okreću se žestoko od svijeta jer se ne mogu nositi s tako velikim teretom.
Prijelaz i tranzicija odraslih indigo osoba na razinu funkcionalnih kristala duhovno je rješenje sadašnjih teških problema i neuspjeha.

Prijelaz od stanja indiga prema stanju kristala/oktarina proces je koji se očituje kao skidanje do kosti i ponovno odijevanje, na blago drugačije, ali i nadalje poznato tijelo. Ta je promjena veoma teška čak i onim odraslim osobama koje su izgradile obrane protiv grubosti okruženja. Čak i otvorenije indigo osobe mogu odjednom postati poput isposnika, a one sramežljive doslovno nestaju. Kao netko tko je prošao kroz tu grubu promjenu, znam da je od životne važnosti pažljivo restrukturiranje vlastitog života kako bi se prilagodili darovima oktarinsko-kristalnog arsenala.

Buka i nered odjednom postaju toksični. Osjećate da vas ljudi tlače. Mrzim telefon, ali obožavam internet. Ne prilazim ni blizu trgovinama u vrijeme praznika. Više ne prisustvujem događajima koje prate buka i gužva. Kupujem preko kataloga i elektronske pošte. Tišina vlada mojim osobnim vremenom. Postoje također i pozitivni aspekti: odjednom postanem bezgraničan izvor riječi, ideja, prijedloga i rukovodećih sposobnosti. Nikada se nisam mogla zamisliti kao vođa, ali odjednom to jesam. Ne u tradicionalnom smislu, već više nalik tihoj, kompetentnoj i pozadinskoj osobi čiji pristaše govore, 'učinili smo to' neprimjetno vođeni riječju tihog vođe. Kojih li riječi! Duhovne sposobnosti rođenih indigo osoba izoštrene su do nevjerojatnih razmjera tako da su u stanju kirurškom preciznošću loše ideje pretvoriti u dobre, ili prostor u kom vlada ispraznost i rasulo ispuniti provalama smijeha. Napisane ili izgovorene riječi novih oktarina/kristala vibriraju unutarnjim značenjem, snagom i čistom čarolijom, u najboljem smislu te riječi. Oktarinska zraka koju kristali posjeduju predstavlja sredstvo kojim se koristi njihova krajnja osjetljivost za obavljanje velikih stvari kao što su iscjeljivanje, traženje vode rašljama, stvaranje ili zatvaranje energetskih izvora, otklanjanje loših energija, otkrivanje šarlatana i destruktivnih osoba, laži kao i istine...popisu nema kraja. Iskustvo odrasle osobe povezano s potpuno razvijenim indigo sposobnostima novostvorenog oktarin/kristalia postaje izuzetno osjetljivo biće. Ako su napadnuti sposobni su snažno se obraniti tako da se ne preporuča inzistirati na njihovim lošim stranama. Najvjerojatnije će vas nanjušiti puno prije nego se pojavi bilo kakav problem pa će ili iscijeliti vaše iskrivljene energije, ili će vas blokirati kako bi za njih postali bezopasni. Ako je takva osoba vaš prijatelj, cijenite ga i čuvajte. Ako vam je uspjelo takvu osobu pretvoriti u neprijatelja, sramite se.

Oktarin/kristalne odrasle osobe imaju pristup mnogim 'vremenskim' spiralama što im omogućuje uvide i vidovnjačke sposobnosti. Kako mogu vidjeti daleko unaprijed zapreke na spiralnom putu mogu pomoći običnim ljudima da izbjegnu svakodnevne događaje koji stvaraju poteškoće. Ta sposobnost sveobuhvatnog viđenja čini ih čudesnim saveznicima u ponovnom usklađivanju čovječanstva.
To također može biti i zastrašujući dar jer se spirale budućnosti očituju kroz snove u budnom stanju ili u snu. Scenaristi filmova katastrofa i horora mogu zavidjeti snovima kristala jer oni često pokazuju krajnje posljedice veoma malih propusta. Oktarin/kristali rade tako da pokušavaju ukloniti ili skrenuti s kolosijeka takav slijed događaja – negdje riječju, negdje malom promjenom, negdje drugdje trenutkom razmišljanja, negdje uvidom, tanašnim prepoznavanjem najboljeg puta da se postigne cilj, čak sprečavajući neku katastrofu.
Upravo je to teorija kaosa na djelu.
Dar duhovne i svjetovne vidovitosti može uzrokovati razne frustracije članovima obitelji i prijateljima novog oktarina. On se može povući iz dugogodišnjih veza ili se odjednom zatvoriti prema onima s kojima je ranije bio blizak. Zbog potrebe za povlačenjem u osamu, neke će odnose izbjegavati ili ih čak i prekinuti. Iznenadna potreba za rjeđim druženjem i samoćom nije izraz površnosti, iako može tako izgledati. To je način na koji se oktarini brane od nametanja svojih posebnih darovitih sposobnosti u odnos. Sposobnost da vide odnos uzroka i posljedice u budućnosti je dar opažanja događaja iz života ljudi s kojima žive i rade. To obuhvaća viđenje njihovih bolesti, nesreća pa čak i smrti.
Ako vam odrastao oktarin da neki zdravstveni savjet, a da ga niste za to zamolili, poslušajte ga. Oni to rijetko čine i nemojte ih na to prisiljavati.
Radi nenadane pojačane osjetljivosti, odrasli oktarini/kristali će prekinuti s društvenim aktivnostima i druženjima iz prošlosti. Izostat će koncerti, kino predstave i izlasci u restorane. Postat će osjetljiviji na hranu, na način njene pripreme, mogli bi iz temelja promijeniti prehrambene navike. Kod mene se ta promjena očitovala željom da sama pripremam svoje obroke, umjesto da jedem u restoranima ili kupim već gotovu pripremljenu hranu. Kuhanje, planiranje obroka, priprema i samo jelo kod kuće pričinjaju mi veliko zadovoljstvo. Neke prehrambene navike će se temeljito promijeniti pa će čak i neki vegetarijanci povremeno posegnuti za mesom. Najbolje što možete učiniti je slušati potrebe tijela, jer ono zna što mu je potrebno. Ako ono želi čokoladu, dajte mu je. Isto učinite s brokulama ili pečenom govedinom.
Tijekom ovih promjena i još neko vrijeme nakon toga vaše zdravlje može postati osjetljivije. Iako će imuni sustav biti jači nego ikada, možete postati osjetljiviji pa čak i alergični na stvari na koje nikada prije niste reagirali. Isto tako će neke alergije koje ste imali, nestati bestraga. Sada vam je potrebna ravnoteža. Koristite se svojim osjetilima u rješavanju problema, a iz svog doma odstranite sve što vas iritira. Izbjegavajte korištenje komercijalnih sredstava za čišćenje, iste rezultate možete postići i jednostavnim sredstvima kao što su ocat, natrijev bikarbonat i obični sapun. Srebro čistite pepelom. Otklonite izvore loših mirisa ili nabavite ionizirajući osvježivač zraka koji će uništiti loše mirise.
Skidanje vela s vaše istinske oktarin/kristalne srži može biti izrazito bolno, ali je istovremeno i krajnje vrijedno, tako da je neupućenima jednostavno nezamislivo. To je kao da ste odjednom izrasli za metar, ili da vam je dano da vidite boje u isključivo crno-bijelom svijetu, ili da možete čuti glazbu a oduvijek ste bili gluhi. Vaš će se život iz temelja promijeniti, a jednom kada se promjena ustali, čuditi ćete se kako ste uopće živjeli prije promjene. Mirno ćete koristiti nov razotkriveni dar kako biste pomagali ostatku čovječanstva da pronađe put ka buđenju, ne tražeći nikakvu nagradu ili priznanje – bit ćete zadovoljni što ste dio velikog vala Svjetlosti koji budi i pokreće cijeli svijet.
Odakle dolazi naziv indigo djeca?

Naziv Indigo djeca dolazi prema boji koja prevladava u auri te djece. U njihovoj auri prevladava indigo boja. Frekvencija te boje izražava po sebi opraštanje, slobodu i duhovnost (što znamo i iz mnogih znanstvenih izvora, ali i po tome što su se veliki sveci, proroci i dr. prikazivali na slikama odjeveni u odjeću te boje ili da su bili tako «plavičastog» tena - primjerice Krishna). To je simbolika koja jasno govori da su Indigo djeca došla na Zemlju da donesu promjene, ljubav i toleranciju, oprost i slobodu.

Gdje je najprije prepoznato?

Prvo indigo dijete otkriveno je 1984. godine u Kini. Isprva je sve nalikovalo na izmišljotinu žutog tiska. Dječak nazvan "Super dijete iz Kine" bez poteškoća je prošao kroz sve mentalne testove kojima su ga izložili. Zamijetio bi čak i ako netko u drugoj sobi slučajno preokrene karte za testiranje. Novinari tada uglednog duhovnog magazina OMNI odlučili su priču provjeriti i umjesto prevare naišli na cijelu generaciju psihički nadarene djece koja su vidjela ljudsku auru, bića iz duhovnog svijeta, komunicirala telepatijom. Na stotine neobično nadarene djece. Uskoro, istražitelji su počeli otkrivati slične sposobnosti i kod djece u drugim zemljama. Lee Carol, jedan od autora svjetskog bestselera o neobičnoj djeci nazvao ih je indigo djeca tvrdeći kako je njihova aura indigo plave boje.


Kakve odgojne metode zahtijevaju takva djeca?

Dopustite im da se izražavaju na svoj način i iskusit ćete njihovu sposobnost. Moramo shvatiti da su Indigo djeca tu da budu naša «ogledala». Ako pravilno gledamo, ugledat ćemo odraz nas samih i shvatiti pogreške naše kulture i civilizacije i sistema vrijednosti, i ako prihvatimo učenja koja nam oni donose, vidjet ćete njihovu najveću namjeru, a to je da nas uče, a ne da nas prosuđuju. Indigo djeca zahtijevaju puno ljubavi i pažnje, a iznad svega dovoljno prostora, slobode i razumijevanja da mogu izraziti sebe i svoje sposobnosti u punoj kvaliteti. Naravno, to ne znači da takvu djecu treba raspusiti i uopće «ne treba odgajati» i postaviti neke jasne granice što se smije ili ne smije. Naravno da treba, ali poštujte ih i ona će vas učiti kako da ih odgajate.

Da li termin indigo djeca zamjenjuje termin nadarena djeca?

Termin Indigo djeca možemo zamjeniti terminom «nadarena djeca», ali samo u užem smislu. Ta su djeca prvenstveno nadarena duhovnim znanjem, za razliku od nadarene djece koja svoju «nadarenost» izražavaju najčešće preko jednog posebnog talenta (izvrstan matematičar, muzičar i sl.) Pod «nadarena» možemo podrazumjevati «znanje o svemu» u onome u čemu je jedno dijete nadareno.

Kakve su potrebe takve djece?

Mnoga od ove djece bit će vrlo energična i vrlo uzbudljiva jer nose drugačije neurološke veze u svojim tijelima zbog kojih i drugačije razmišljaju, vide cjelinu nekog problema i njegovo rješenje, preskaču detalje, preskaču etape jer je cilj za njih posve jasan i razumljiv. Uglabnom su «brži» u svemu, pa je za njih jako dobro ako ih se ne sputava. Zahtijevat će mnogo ljubavi i razumjevanja od svoje obitelji i zajednice. Ova djeca mogu biti izopćena iz društva, jer su na neki način glasnici evolucije čovječanstva, nosioci su novih ideja, tehnologija, drugačijih odnosa, drugačijeg načina života. Oni će se već u ranoj dobi zalagati za duhovne istine, pokazivati bezuvjetnu ljubav i razumijevanje za ovaj svijet. Mnoga od njih će osjećati potrebu za povlačenjem od svijeta i društva u samoću, da bi bila sama sa svojim mislima. Oni će trebati određeno vrijeme samo za sebe. Na taj način će se "obnavljati" i skupljati snagu za ostvarenje svojih ideja, odnosno svoje misije.

Što ih razlikuje od ostale djece? Koje su osnovne crte ličnosti indigo djece?

- «stare, mudre oči», često androgina građa tijela, puno mlađi izgled od svoje kronološke dobi
- urođena istinoljubivost, pravičnost, nesposobnost za laž i manipulaciju
- religioznost, osjećaj duboke povezanosti sa prirodom, svemirom i Bogom, upućenost u tajne postojanja, vidovitost, intuitivnost
- sklonost agresivnim ispadima, ali i s druge strane - velika empatija i suosjećanje s drugim bićima
- hipersenzibilnost, buntovništvo, neprilagođenost krutim pravilima društva, nepravednim sustavima
- sklonost depresiji i usamljenosti zbog neshvaćanja okoline; osjećaj da pripadaju «negdje drugdje»
- bezuvjetna ljubav prema svim živim bićima, poštovanje prema ljudima, biljkama i životinjama
- razvijena ekološka svijest, ekstremna briga za prirodu, planetu u cjelini
- veliki talenat za razne izume i inovacije, «vide» i «razumiju» tehnologiju budućnosti, vrlo lako se snalaze sa tehnikom čim je prvi puta vide.

U nekim napisima o indigo djeci navodi se kako mnogi stručnjaci koji se bave djecom iz neznanja takvu djecu proglašavaju bolesnom, odnosno dijagnosticiraju im se poremećaji ponašanja, poremećaji pažnje, naziva ih se problematičnom djecom?

Indigo djeca su često energična i imaju unutarnji osjećaj za pravdu. Poremećaji im se dijagnosticiraju zbog raznih razloga, od toga da takva djeca često ne progovore do svoje treće godine života, do toga da takva djeca ne trpe «autoritete» (pod autoritetima koje ne trpe, moramo reći da Indigo djeca ne trpe nametnute autoritete i one koje ona ne mogu poštivati) i često se ne uklapaju u društvene norme. U današnjem društvu, u kojem je sve složeno po određenim normama, možemo reći da su takva djeca izopćenici. Ali iz naše prespektive, to su bića koja zahtijevaju ljubav, jer ljubav je jedino što poznaju. Ljubav je jedini jezik koji ona poznaju i jedini zakon kojeg poštuju. Ne poznaju norme, poznaju samo neograničenu slobodu, i treba im dozvoliti izražavanje sebe i svoje misije. Trebamo ih prihvatiti onakvima kakvi jesu, jer nam donose bezgranično poznavanje i razumijevanje ljubavi.



















TEST- Da li ste Indigo?


1. Da li se smatrate (ili vas drugi smatraju) natprosječno inteligentnom osobom?

2. Da li ste izrazito kreativna osoba, imate mnoštvo ideja oko teme koja vas interesira, volite sami izrađivati stvari itd.?

3. Uvijek morate znati ZAŠTO je nešto takvo kako je ili ZAŠTO morate uraditi nešto što vam se kaže?

4. Bili ste prilično buntovni u školi, teško ste prihvaćali autoritete ili ste se osjećali buntovno, ali se niste usudili reagirati radi RODITELJA?

5. Da li ste još od djetinjstva prolazili neobjašnjiva stanja velikih depresija i osjećaja bespomoćnosti (takva stanja su mogla varirati od tuge do dubokog beznađa, a bila su praćena i suicidalnim mislima)?

6. Da li općenito smatrate da vam je prvi dio života (djetinjstvo i pubertet) bio iznimno težak period?

7. Imate li problema/poteškoća u radu u velikim poduzećima, uslužno orijentiranim poslovima, otpor prema autoritetima i uređenju posla na principu 'kasta'?

8. Da li preferirate poslove u kojima ste ili ravnopravan partner ili vođa ili možete raditi potpuno samostalno?

9. Da li često osjećate kako je cijeli svijet jedna porodica i nije vam svejedno što se dešava drugom čovjeku na drugom kraju Zemlje?

10. Sposobni ste duboko suosjećati sa ostalima ali opet ne podnosite nečiju glupost/tupavost?

11. Da li se ubrajate u osobe koje su ili toliko ekstremno emotivno senzibilne (koje se lako mogu rasplakati, rastužiti itd.) ili skoro nikada ne izražavate svoje emocije (ljudi vas svrstavaju u emotivno hladne osobe)?

12. Da li ste u nekim fazama svog života imali napadaje bijesa ili ljutnje često bez nekog značajnijeg povoda?

13. Da li je POLITIKA nešto skroz NEZANIMLJIVO za vas - imate osjećaj da vaš glas ionako nema nekog utjecaja?

14. Da li ste jedan/jedna od onih koji ne mogu pronaći zadovoljstvo isključivo u tradicionalnim vrijednosti: karijera, brak, 2.5 djece itd.? Da li osjećate da bi život trebao biti nešto više od rođenja i umiranja, zarađivanja za preživljavanje, odlaska i dolaska na posao, produženja vrste, seksa, hranjenja i spavanja?

15. Da li često osjećate veliku težnju da učinite nešto u smislu da promijenite ili poboljšate svijet?

16. Da li imate veliko zanimanje za psihologiju, duhovne teme i praksu još od djetinjstva?

17. Da li imate jaku intuiciju tj. koristite tu sposobnost u životu?

18. Da li imate poteškoća da fokusirate svoju pažnju na jedan predmet osim ako to svjesno ne odlučite ili vam je čak dijagnosticiran ADD (Attention Deficit Disorder) - poremećaj pažnje, poremećaj u ponašanju ili hiperaktivnost?

19. Da li ste imali kad ili imate iskustva poput: vizije anđela i ostalih duhovnih bića, sposobnost vidovitosti, telepatije itd.?

20. Da li aktivno nastojite saznati koji je smisao vašeg života i cjelokupnog postojanja kroz različite duhovne pravce, religije, grupe ili knjige?

21. Da li često imate problem sa svojim strpljenjem pogotovo kad su u pitanju svari sa područja birokracije i inertnost društvenog sustava, kao npr. čekanje u redovima itd.?

22. Da li ste izrazito osjetljivi na buku, jake mirise, vrućinu, jarke boje i veliku gužvu?

23. Da li vam je često potrebno vrijeme kad možete biti sami sa sobom da bi obnoviti svoje baterije?

NAPOMENA: Zbog svoje općenitosti ovaj test je samo smjernica gdje više pozitivnih odgovora upućuje na veću vjerojatnost da ste Indigo.
















Da li su INDIGO djeca Reptilska HIBRIDNA rasa !??????

U seriji “Taken“, režiranoj od Spielberga, a po istoimenoj knjizi “Taken” - Dr. Karle Turner prikazuje se kako nas Greysi već dekadama otimlju i sugerira nam se da su oni naši svemirski prijatelji koji nam samo žele dobro i hoće nam pomoći da postignemo veći stupanj svijesti i mentalno-psihičke / ESP sposobnosti i ttp:/to poboljšavanjem naše DNA, umjesto da se STVARI prikažu kakve ZBILJA JESU, a to je da Reptili stvaraju hibridnu rasu tijela koja se mogu spojiti sa dušama jakih OPS frekvencija, ili tijela / portale koji su podložni njihovom telepatskom kontaktu, ne bi li tako osigurali portale / tijela za neposrednu telepatsku, a tko zna kakvu još i drugu - direktnu ili indirektnu kontrolu stanovništva, u ovom periodu prijelaza na 4D.

Sve je to u seriji upakirano u djevojčicu Allie koja je masterpiece genetskog inženjeringa Greysa / Reptila / Orionaca - OPS hijerarhije.

Kako se Allie uklapa u sveprisutnu priču o “Indigo djeci”?

Reptili / OPS hijerarhija znaju da se na Zemlji sada pojačano inkarniraju bića koja su “visoko spiritualno razvijena” i OPD po svojoj prirodi, jer dolaze da pomognu kandidatima za 4D OPD - da se probude i spreme za Žetvu / Talas / Val, te da pomognu da se generalno poveća nivo svijesti/ svjesnosti / znanja na Zemlji, koliko je to moguće.
Na osnovu toga su Reptili smislili jedan Masterplan, kako da medju ta bića ubace i svoje OPS igrače. Genetičkim inženjeringom su stvorili hibridnu rasu tzv. “Indigo djece” koji imaju povećane mentalno/psihičke sposobnosti i to tako što su generacijama otimali za to genetski pogodne ljude i “igrali se” sa njihovom DNA, da bi ti kandidati onda opskrbili adekvatan podmladak.

Za Reptile nije problem biti biće sa razvijenim psihičko-mentalnim / ESP sposobnostima, visoko inteligentni, telepate, vidoviti, … ipak su oni na jednom višem nivou svjesnosti od nas.

Ali kako su oni po svojoj prirodi OPS - za njih je VELIKI problem biti OPD - tj. imati suosjećanje za druga bića koja osjećaju, imati savjest, samilost i dobrotu prema drugima - tj. teško im je glumiti da imaju sve te osobine - kad ih nemaju.

Vjerovatno su se pitali: kako efektivno upakirati OPS reptilske hibride da prodju pod “spiritualno razvijena bića”, u ovo doba, u kojem se povećano inkarniraju “visoko spiritualno razvijena bića sa srcem i dobrotom”?

Pa lijepo: izmisliš novu ideologiju: nazoveš ju “Indigo djeca” - super pametna i visoko mentalno/ intelektualno razvijena (i zato im prevladava INDIGO boja aure), ubaciš tu ideologiju kroz duhovno biće “Kryon-a” kanalizirano od Lee Caroll-a u masovnu svijest, a onda kroz razne instance kontrolnog sistema to širiš dalje, postaviš sve temeljne osobine koje ti imaš kao poželjne i koje kao takve u toj novoj ideologiji nove “Indigo djece” treba da budu bitne i CIJENJENE: ekstremno visoka inteligencija, telepatija, vidovitost, telekineza itd., i onda propagandom strpaš sve u isti koš: tvoje OPS “mentalce, bez suosjećanja, hladne, ohole, proračunate, nasilne i arogantne” i one druge “spiritualce, sa srcem i dobrotom” i nazoveš sve “Indigo djeca”.

Normalni ljudi na Zemlji neće skužiti razliku, barem dok ne bude kasno. A ako počnu shvaćati: ti ćeš psihološki uzvraćati udarac: “Što ti imaš protiv “Indigo djece”, ljubomoran si i zavidan jer tvoje dijete nije “Indigo”. A moje je pametno, može pogledom micat čaše i zna svašta.”

A ti dokaži da nisi ljubomoran na divljeg (ADHD) oholog i nasilnog psiho-hibrida, sa totalnim nedostatkom empatije - što neki opisuju i sa “ima kraljevsko držanje.”

Što spriječava OPS visoko inteligentna bića sa povećanim psihičko mentalnim/ intelektualnim ESP sposobnostima, koja nemaju ni savjesti, ni samilosti, ni suosjećanja, niti sažaljenja - da kontroliraju i manipuliraju ostatak populacije? Da prave i nasilje gdje i kako stignu!?

Ništa.

A kako će normalan čovjek, koji je ionako izmanipuliran do daske i ne vidi čak ni prst pred nosom kad se o ovim temama radi - UOČITI razliku izmedju bića sa kvalitetama srca ( OPD ) i bića sa povećanim psihičko / mentalnim sposobnostima, ali bez osjećaja ( OPS ) - kad se danas SVI zajedno trpaju u jedan veliki koš NEW AGE “Indigo djece”?

I na koga će se normalan čovjek sa dušom, željan duhovnog i duševnog razvoja ugledati da mu služi kao primjer - ako ne zna razlikovati u “novim idolima” koji se nude i ne zna prepoznati koje su tu kvalitete bitne? A koje UOPĆE nisu poželjne?
Pa da onda u sebi razvija OPD kvalitete duše koje su bitne kao npr.: suosjećanje, poštovanje, samilost, savjest itd., i koje će ga spriječiti da koristeći eventualne razvijene kvalitete uma (telepatija, vidovitost, ESP itd.) manipulira, kontrolira i iskorištava druge za svoju korist i profit - kao što to radi OPS hijerarhija?????

I pogotovo, kako će normalan čovjek razvijati SVJESNOST o svim ovim mogućnostima, kad se upravo Greysi i njihov genetski dizajniran podmladak na TV-u propagira kao “slatka, pametna i nevina dječica koja SAMO bezrezervno i bezgranično pomažu - kao Allie”?

Dakle, nameće nam se zaključak da su SVA ta NOVA INDIGO / KRISTALNA / ZVJEZDANA djeca ista. Draga, pametna i slatka. I da hoće pomoći.

E, pa nisu.

Nisu sva “Indigo djeca” ista.
Nisu sva “Indigo djeca” vrhunski duhovno razvijena bića. Barem ne u OPD smislu u kojem ja shvaćam duhovno razvijena bića.
Neka potječu direktno iz OPS genetičko-inženjerskih laboratorija Reptila i Greysa.

Mary Rodwell je klinički hipnoterapeut, koja je suosnivač “Australian Close Encounter Resource Network-a” (ACERN), vice-predsjednik “Star Kids Project Ltd.”, osnovanog od Dr. Richard Boylan i autorica knjige: “Awakening: How Extraterrestrial Contact can Transform Your Life”.

Mary je imala hipnoterapeutskih iskustava i došla u kontakt sa oko 1000 osoba koje su bile otimane.

O svim tim dokumentiranim iskustvima sa otimanima od strane vanzemaljaca je Mary održala i => govor na “United Nations Affiliated Conference” u Montrealu.
=> Učesnici te konferencije

Njen zaključak nakon 10 godina rada sa otimanima, od kojih je mnogo djece, iz svih tih stotina otmica je EKSTREMNO naivan, jer ona vjeruje da OTMICE ALIENA služe SPIRITUALNOM BUDJENJU i boljem “galaktičkom kontaktu sa našom svemirskom braćom”. ( Aha, malo morgen. )

Doduše, ona ne isključuje mogućnost da otmičari VANZEMALJCI dolaze iz dimenzije koja je paralena našoj ili čak sa drugih planeta.

=> Članci i iskustva otimanih sa webstranice Mary Rodwell

Jedna od otimanih, Tracy Taylor, 30 godišnja žena, priča o tome kako je razni alieni posjećuju OTKAD ZNA ZA SEBE, komuniciraju sa njom telepatski i vode je na svoje svemirske brodove, prepuna je riječi hvale za ta bića, budući da ona sebe smatra “poslanikom” aliena u našem svijetu.

“Alieni su mi dali specijalan talent. Visoka sivkasta bića koja sam vidjala od rodjenja do svoje devete godine su oduvijek za mene bila kao bliska obitelj. Vodili su me na svoj svemirski brod i mogla sam hodati unaokolo bez ograničenja i komunicirati slobodno sa svim bićima. Budući da sam osjećala jedinstvenu povezanost sa njima, ubrzo sam zaboravila sve fizičke razlike, kao da uopće ne postoje barijere, kao da smo ISTI.”


=> Crteži vanzemaljca i Priča Tracy Taylor

***

Jedna druga žena, Ann Andrews pita: “Why did you take my son?” ( Zašto ste mi uzeli sina?)
Njena cijela obitelj ima iskustva sa otmicama. Njoj su VANZEMALJCI ukrali 3 mjeseca star fetus iz utrobe, uvjeravajući je da je to za njeno dobro, jer ne bi preživjela trudnoću. Fetus je kod VANZEMALJACA, kod kojih je nastavio “živjeti”, narastao u sina imenom Nathan, koji se često telepatski javlja mami. Ann je o svojim iskustvima napisala knjigu: “Abducted”.

***

Dr. Richard Boylan - http://www.drboylan.com - psiholog, klinički hipnoterapeut i tajnik Academy of Clinical Close Encounter Therapists (ACCET) u Americi, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva sa otimanima i praćenjem njihove djece vjeruje da su roditelji te djece otimani te da se manipuliralo na njihovoj DNA, da bi se dobio podmladak koji je sposoban za telepatiju, telekinezu i ESP.

=> Članak Mary Rodwell, “Star Children” gdje navodi izvod iz knjige Dr. Richarda Boylana o “Novoj djeci” koju on naziva “Star kids”:

Dr. Richard Boylan kaže:

“Oni često izgledaju kao odrasle osobe u dječjim tijelima. Imaju znanje koje je daleko iznad njihovih godina.

Telepatsko down-loadiranje informacija i podataka, često tijekom sna - povećava raspon i perspektivu u kojoj ova djeca “operiraju”.

Izvanzemaljski doprinos ovom fenomenu može doći ili od genetskog inženjeringa, telepatskog povezivanja svijesti kao i direktnom inkarnacijom jednog ET-ja u čovječje tijelo.

Dijete je začeto od roditelja koji su sami “iskusili otimanja” i njegov genetski materijal je ili djelomično vanzemaljski ili je ljudski, ali promjenjen da bi ova djeca imala sposobnosti koje su iznad prosjeka.”

Riječi jedne mame o njenom 4 godišnjem djetetu:

“On zna što ja mislim, završava moje rečenice za mene i osjeća bol kada i ja osjećam. Nedavno je govorio o “zločestima” koji ga kradu po noći. Uzasno se brinem. I kaže da će me upoznati sa VANZEMALJCIMA jednog dana. On kaže da neki zgledaju kao mi, a neki koji ga posjećuju u njegovoj sobi izgledaju kao teletubbies.

On kaže da oni lebde, a ne hodaju i kaže da pričaju sa njim cijelo vrijeme. Kaže za Greyse da nisu zli, samo da izgledaju zastrašujuće. Oni dodju kroz zidove i mogu postati nevidljivi kad god to hoće, ali su i dalje prisutni.
Oni ga posjećuju da bi ga naučili stvari koje ne uči u školi. Takodjer priča o tome kako su alieni “radili” na njemu, u njegovom trbuhu, zabadali su svoje prste u njegovo uho, a glava u području čela ga boli.”

Jedna 5-ogodišnja curica je rekla svojoj majci:

“Vi niste moji stvarni roditelji. Oni su u zemlji bajke. Vi ste ovde samo da bi pazili na mene. Ja inače zapravo ne izgledam ovako kako izgledam. Ne mogu ti reći kako izgledam, jer bi te strašno uplašila.”

Jedna druga majka:

“Moj sin kaže da su ET oni koji izaberu roditelje, a ne djeca. On kaže: djeca su genetski promjenjena prije nego što su rodjena. Oni su dobili VANZEMALJSKU DNA.”

Ostali interesantni izvori o ovom fenomenu:

O abdukcijama i manipulacijama Reptila i Greysa i ostalih OPS kreatura, prema stvarnim dogadjajima: => Dr. Karla Turner: “Taken”, “Masquerade of Angels”, i “Into the Fringe”.
Dr. Karla Turner i otkrivanje NLO & vojnih otmica i eksperimenata na ljudima

Budd Hopkins - http://www.intrudersfoundation.org/inside.html - u svojoj knjizi “Intruders” smatra da je plan aliena da se genetički “mješaju”/ hibridiziraju s nama, nakon što je proveo godine istraživačkog rada sa otimanima i uvijek otkrivajući da su VANZEMALJCI najviše zainteresirani za ljudsku spermu i jajne stanice.

Ostale knjige gdje se takodjer priča o hibridizaciji:

Budd Hopkins: “Missing Time” (1982), “Intruders” (1987),
Whitley Strieber: “Communion” (1987),”Transformation” (1988), “Confirmation” (1998),
David M. Jacobs: “Secret Life” (1992), “The Threat” (1998),
Kenneth Ring: “The Omega Project” (1992),
John E. Mack: “Abduction” (1994)

Svijetom kolaju informacije da je SADA 90% sve djece na ovom svijetu u dobi do 10 godina - “Indigo”.

A sada se zapitajte: što mislite koliko od njih su reptilski hibridi?

Koliko od njih su direktno telepatski povezani sa 4D OPS i redovito kontaktirani od njih?

Koliko smo mi “normalni” u stanju da te hibride prepoznamo i da se kontroli i manipulaciji odupremo?

Da li se još stignemo osvijestiti i sagledati stvari oko nas onakve kakve one zbilja jesu?

Pojam “Indigo djeca” potječe od Nancy Ann Tappe, koja je prvi put dokumentirano na planeti, prije Lee Carolla, upotrijebila riječ “Indigo” u ovom kontekstu 1982. godine u svojoj knjizi ‘Understanding Your Life Through Color’, jer je počela vidjati tu boju u aurama djece: http://skepdic.com/indigo.html
Nancy je prva procjenila da ih danas na svijetu ima oko 90%, a onda su tu “procentažu” sa vidjenjem aure ili bez nje, preuzeli i mnogi drugi autori tekstova o “Indigo djeci”.

E, sada: jesu li neka “Indigo djeca” hibridi Reptila, usadjeni u tijela žena da bi se rodila tijela pogodna za inkarnaciju duša jakog OPS polariteta na ovaj 3D svijet? Ili su oni samo jaki OPS kontejneri - nešto kao jaki OPS organski portali / psihopate - u koje se u bilo koje vrijeme može “downloadirat” neki reptil, ( kao što su na sličan način i Greysi telepatske sonde Reptila ) ili neki program, projekcija, što god?
Jesu li injžerirani da budu telepatski povezani sa 4D OPS i da u 3D telepatski ili direktno fizički kontroliraju ostatak stanovništva?

Da li su možda “Indigo psihopate” rodjeni da izazivaju nered i nasilje onda kad im se aktiviraju programi, chipovi, što god?

Nancy Ann Tappe je, kad je bila intervjuirana od Jan Tober, autorice knjige “The Indigo Children” (1999), rekla: => Ova mlada djeca - sve i jedan od njih koji su do sada ubili svoje roditelje ili prijatelje iz škole - su bili Indigovci.

Prosto rečeno: Indigovci su kako izgleda većinom psihopate i nisu tu da nam pomognu, nego su tu da rade nered, nasilje i da služe kao portali za svoje hiperdenzitetne gospodare iz OPS hijerarhije.

Naravno, MATRIX kontrolni sistem će učiniti sve da nas normalne ljude ( ovčice ) hipnotizira kako su Indigovci - super, mili, dragi i posebni i kako je to njihovo NASILJE, oholost i arogantnost, ( TIPICNE I TO JAKE OPS karakteristike) NEOPHODNO POTREBNO da bi se nama svima skupa povećala svijest. (Aha,…malo sutra.)

Elizabeth Kirby kaže u => ovom članku: “Indigovici Eric Harris i Dylan Klebold su pobili pola škole u Columbine High School, ( ovo vam je svima poznato - iz filma “BOWLING for COLUMBINE” ) bez krivnje, bez suosjećanja, oni su prosto osjetili potrebu da trebaju ubiti te ljude, odlučili su da će ih ubiti, a onda su ih i upucali.”
Timothy McVeigh, bombaš iz Oklahoma City-ja je isto bio Indigovac, kaže Elizabeth.

Na koncu: meni se čini da bi usporedo sa proučavanjem Indigovaca trebalo pod hitno počet proučavat => PSIHOPATIJU i PONEROLOGIJU.

Osim toga obavezno proučiti:
HIBRIDNA RASA izmedju vanzemaljaca i ljudi JE VEĆ MEDJU NAMA.

4 коментара:

  1. Ovo je jedini tekst u kom sam nakon 24.godine traganja pronašla šta je to što prepoznajem u sebi a niko nema odgocor na to.Nadalje mislim da i ovaj teks daje samo osnove za takve ljude.Pripadam rođenima 1965.i volela bih da mogu da dobijen neka viša uputstva o upotrbi.

    ОдговориИзбриши
  2. Nakon 40 godina svoga života i osjećaja da sam čudna/drugačija nailazim na ovaj članak koji me u detalje opisuje! Fascinirana sam! Hvala!
    (Beta generacija)

    ОдговориИзбриши
  3. Grayslots Casino - Mapyro
    Visit the casino to enjoy the food and 화성 출장마사지 slots machines at Grayslots, a 6-table slot 영주 출장안마 with a 24-hour operation. This 강원도 출장마사지 slot offers a 거제 출장샵 unique gaming atmosphere  Rating: 5 · 충청북도 출장안마 ‎1 review

    ОдговориИзбриши